Την υπογραφή σου και την συναστρία σου

Κριός: Ευνοημένοι του ζωδιακού κύκλου οι Κριοί… Τίποτα άλλο. Απλά ήθελα πάντα να το πω αυτό. Πρέπει να έχει να κάνει κάτι με τις συναστρίες, θα το ψάξω. Πρώτα όμως θα ψάξω τι σημαίνει συναστρία.

Ταύρος: Εδώ είμαστε. Μου σφύριξε ένα πουλάκι πως έχετε λερωμένη τη φωλιά σας. Νομίζετε ότι τα άστρα συγχωρούν; Έρχονται σύντομα αστραπές και βροντές σε όσους δύσμοιρους είναι του δεύτερου δεκαημέρου. Του πρώτου δεκαημέρου, δεν τους πιάνει, οι τύποι είναι, όπως πάντα, κωλόφαρδοι. Κάτι πρέπει να κάνουν τα άστρα για αυτό, τώρα που το σκέφτομαι.

Δίδυμος: Θα σας πάει τόσο καλά ο μήνας που θα γεννάνε και τα κοκόρια σας. Όσοι ζείτε σε φάρμα, δε θα προλαβαίνετε τα γεννητούρια, ενώ οι της πόλης τώρα έχουν την ευκαιρία να κάνουν αυτό που δεν είχαν τολμήσει ποτέ ως τώρα, ειδικά στα ερωτικά τους. Η μέθοδος απλή. Επιλέγετε την γυναίκα της αρεσκείας σας. Την πλησιάζετε με αυτοπεποίθηση και αέρα σε μία μέρα που θα έχει πολύ αέρα. Αφήστε προσεκτικά ένα 100ευρο να ξεγλυστρίσει από την τσέπη, λόγω του αέρα. Μην σκύψετε να το πιάσατε, αδιαφορήστε, δείξτε ανωτερότητα και ότι είστε υπεράνω χρημάτων. Προβάρετε πρώτα σπίτι. Κρίμα να χάσετε και τα λεφτά και την γκόμενα.

Καρκίνος: Για τις γυναίκες, είναι η άτυχη σας περίοδος. Θα πέσετε σε πάνω σε πολλούς (Διδύμους) που θα επιχειρήσουν πάνω σας το προηγούμενο κόλπο. Δείξτε επιείκια. Επωφεληθείτε την ευκαιρία να μαζέψετε 100ευρα όμως, μην είστε χαζές.

Λέων: Τα άστρα σας ευνοούν και οι αριθμοί σας πάνε. Μπείτε στο πρώτο πρακτορείο και παίξτε Τζόκερ το 3, το 7, το 9, το 12, το 14 και Τζόκερ το 17,5. Ξέρω, είναι δεκαδικό. Αλλά αν βγει, θα είστε ο μόνος τυχερός. Γκαραντί.

Παρθένος: Δεν υπάρχει σάλιο. Δυστυχώς δεν προβλέπεται να βελτιωθούν τα πράγματα. Δηλαδή τα άστρα δεν λένε κάτι. Θα δοκιμάσω και το φλιτζάνι.

Ζυγός: Καλά τα νέα για τους φίλους μας ζυγούς. Επιστρέφει στην μεγάλη οθόνη η κινέζα καλλονή και ηθοποιός (και γνήσια εκπρόσωπος του ζωδίου σας), Ζανγκ Ζυγή.

Σκορπιός: Μην τα ξαναλέμε. Εκμεταλλευτείτε το ζώδιο σας. Οι γυναίκες λατρεύουν τους Σκορπιούς. Δώστε τους αυτό που θέλουν!

Τοξότης: Έχετε βγάλει έξω το.. τόξο και πυροβολάτε. Αλλά θέλει καλό σημάδι. Και το καπάκι της τουαλέτας το κλείνουμε, ε;

Αιγόκερως: Γνήσια κρητικό ζώδιο που απειλείται προς εξαφάνιση. Για κάποιο λόγο εξαφανίζονται οι αίγες και οι αιγόκεροι. Τι κάνει η WWF για αυτό. Δεν υπάρχουν μόνο τα πάντα αγαπητή WWF, υπάρχει και οι αίγες. Βούγια!

Υδροχόος: Μισό λίγο. Βρήκα ορισμό για την συναστρία. “Η συναστρία είναι η τέχνη της αστρολογικής συμβατότητας”. Πςςςς….

Ιχθύς: Θα σας πω κάτι αγαπημένα μου ψαράκια. Κάτι που μου έλεγε και η γιαγιά μου όταν ήμουν μικρός. Να προσέχεις Τσόσουα, να προσέχεις που βάζεις το πουλί σου, την υπογραφή σου και… την συναστρία σου. Ειδικά την συναστρία σου. Και μη χειρότερα!

Τζόσουα Ντέλλος,

αστρολόγος, μελισσοκόμος.

Monitor #19

 

Leave a comment