Κριού και Σκορπίνας γωνία

Κριός: Όταν σε αμφισβητούν, καλό είναι να μιλάς με παραβολές, με γνωμικά που έχουν αντέξει στο πέρασμα των χρόνων και έχουν γίνει κτήμα του λαού και της κοινωνίας. Σε όσους λοιπόν με ζηλεύουν αμφισβητούν, έχω να αφιερώσω το αγαπημένο μου γνωμικό. «Από τρελό και από Κριό, μαθαίνεις την αλήθεια». Και ο Τζόσουα είναι Κριός κυρίες και κύριοι. Τυχαίο;

Ταύρος:  Σε όσους δύσπιστους συνεχίζουν να αμφιβάλλουν για τις ικανότητες μου, έχω ένα πολύ κατατοπιστικό τεστ και ένα δωρεάν μάθημα στο πώς να μην είναι άπιστοι Θωμάδες. Έχετε μπροστά σας μια τράπουλα. Την ανακατεύετε, επιλέγετε ένα φύλλο. Αφήνετε το φύλλο στο τραπέζι. Πιάνετε την τράπουλα και με κλειστά μάτια την πετάτε με δύναμη στο ταβάνι, αφήνοντας τα φύλλα μοιραία να πλημμυρίσουν όλο τον χώρο. Το φύλλο που θα βρίσκεται πιο κοντά σε πόρτα θα είναι ο βαλές κούπα. Αν δεν είναι, κάνατε κάτι λάθος.

Δίδυμοι: Ξέρω, τα αισθηματικά σας δεν πάνε καλά. Ξέρω, δεν έχετε λεφτά. Ξέρω ότι περιμένετε την στήλη του Ντέλλου, για να ανοίξει η καρδούλα σας. Με ρίξατε. Μπορεί να μην μπορώ να σας βρω γκόμενα, αλλά μπορώ να σε φέρω λεφτά. Οι αριθμοί του Τζόκερ είναι μόνο για εσάς (οι άλλοι μην κοιτάτε). Σημειώστε: 4, 12, 18, 21, 30. Αριθμός τζόκερ το 4.

Καρκίνος: Το πρόβλημα σας έχει όνομα και λέγεται Πλούτωνας. Έχει κάτσει ανάμεσα σε εσάς και την καλή σας και δεν λέει να ξεκουνήσει. Νομίζετε ότι αν σπρώχνετε και οι δύο θα φύγει; Ο ένας θα σπρώχνει, ο άλλος θα τραβάει. (και ο Τζόσουα με ποπ κορν θα βλέπει).

Λέων: Στην σχολή των αστρολόγων της Παντείου, το πρώτο πράγμα που μας μαθαίνουν είναι ότι η αστρολογία είναι σαν το ποδήλατο. Μόλις μάθεις να αστρο-προβλέπεις, ποτέ δεν το ξεχνάς. Νομίζω θα την βάλουν στο 4ο πεδίο την σχολή αυτή από το χρόνου. Ευκαιρία παιδιά.

Παρθένος: Το δεύτερο πράγμα που μας μαθαίνουν ότι ήδη από το 2ο έτος καμία κοπέλα στην σχολή δεν είναι παρθένα. Ευκαιρία παιδιά.

Σκορπιός: Κάποιος πριν 20 χρόνια με ρώτησε τι πιστεύω για τον ρατσισμό. Του είπα ότι σε 15 χρόνια, η Αμερική θα έχει μαύρο πρόεδρο. Κάποιος χτες με ρώτησε τι θα συμβεί με τους Σκορπιούς αυτό το μήνα. Και του είπα δεν έχω ιδέα.

Τοξότης: Τις καλύτερες δουλειές αγαπητοί αναγνώστες τις κάναμε στον κλάδο όταν είχε βγει η τηλεοπτική σειρά, Ταύρος με Τοξότη. Δεν προλαβαίναμε να σηκώνουμε τα τηλέφωνα και να απαντάμε στα emails. Μετά βγήκε όμως το Κωνσταντίνου και Ελένης και κόπασε ο ντόρος. Δεν θα μπορούσαν να βγάλουν και ένα Κριού και Σκορπίνας γωνία, να θησαυρίσουμε;;

Αιγόκερως: Είστε τα χαρακτηριστικό ζώδιο που νομίζει ότι τα ξέρει όλα. Για να σας τιμωρήσω, δε θα γράψω τίποτα για σας. Αφού τα ξέρετε όλα στο κάτω κάτω. Είδατε πόσο ωραίο είναι όταν το κάνετε εσείς; Είδατε;

Υδροχόος: Ξυπνάτε το πρωί, πάτε να ξυριστείτε, κόβεστε. Βρίζετε τα θεία, ενώ αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να βρίσετε την Σελήνη που έχει στρογγυλοκαθήσει πάνω από την Γη εδώ και εκατομύρια χρόνια. Η μόνη σας ελπίδα είναι ο μετεωρίτης 31412ΑΔ που έρχεται να στουκάρει πάνω της το 2081. Υπομονή.

Ιχθείς: Στα down σας βλέπω και δεν μου αρέσει. Και είναι το καλοκαίρι μακριά και είστε εκτός κλίματος. Έννοια σας και θα ανοίξει σύντομα η αγαπημένη σας παραλία να πηγαίνετε εσείς και όλοι οι υπόλοιποι ιχθείς. Κουράγιο ιχθείς, σύντομα θα ανοίξει η Ψαρομούρα.* (σσ: παραλία στην Κρήτη)

Τζόσουα Ντέλλος

Αστρολόγος, ντράμερ, οραματιστής

Monitor #20

*Ο Τζόσουα αυτή την εβδομάδα αποφάσισε να μην γραφτεί καθόλου το ζώδιο των Ζυγών. Είδε κάτι κακό στον ύπνο του που αφορούσε Ζυγό, εχμ.. κυκλοφορούν τα Μονά αυτό το μήνα, εχμ… χτυπάει το τηλέφωνο, μισό

 

Leave a comment